Кариери

Предпоставка за устойчиво развитие на „Арексим Инженеринг“ ЕАД са натрупаният богат опит през изминалите години, съвременната база и оборудване и най-вече квалифицирания и добре подготвен персонал.

Във фирмата работят над 830 човека – оператори, инженери и експертен състав с богати познания и способности в своята област, с различен опит, интереси и произход, но обединени от обща цел – постоянно усъвършенстване и развитие.

Създадени са благоприятни условия на труд, добра работна атмосфера и колегиалност.

Равните възможности за подбор и развитие са основен мотивиращ фактор за участието на служители в обучения за повишаване квалификацията.

„Арексим Инженеринг” ЕАД предлага стажантски програми, които дават на младите хора възможност да се докоснат до съвременни практики, проверявайки своята мотивация и интереси. В тази бързоразвиваща се среда сред множество мотивирани хора, стремящи се към успеха, стажантите придобиват професионална увереност и практически умения.

Нeпpeĸъcнaтитe oбyчeния зaлoжeни във фиpмeнaтa пpoгpaмa зa вcичĸи служители от всички звeнa, развиват потенциала и правят човек по-мислещ, способен да решава проблеми, да взима решения, да бъде независим.

Амбициозната цел на дружеството е да превърне град Смолян във все по-привлекателно място за живеене и работа, като привлича повече млади хора в града, давайки им възможност за професионална реализация и развитие.